Deze Mama’s  voelen de noodzaak om regelmatig even te zuchten.Om zo zuurstof op te nemen voor het zingen van eigen mooie liedjes, omdat zij zichzelf in één dag minstens drie keer voorbij rennen en vrouwen zich nog altijd verontschuldigen, over ALLES.

Zitten op je stoel? Beetje achterover hangen? Mag ook, maar het duurt niet lang of je zucht, zingt, zaagt, denkt en droomt mee en uiteindelijk komt er zucht….Want het hoeft niet altijd veel en groots te zijn, geluk is soms het mooiste in het klein.

Mama’s aan de Poort is ontstaan tijdens het brengen en uitzwaaien van de kinderen bij de poort naar school. Inmiddels staat deze Poort symbool voor alles wat open en dicht kan. Voor alles wat voorbij en komen gaat.

Mama’s aan de Poort zijn Vivian Wesselingh en Ingrid Mank.
Vivian stond jaren op het podium in binnen– en buitenland met o.a. Carlo D’Wys & the voices of soul (o.a. North Sea Jazz) en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten tijdens optredens in het Gelredome.

Ingrid heeft haar sporen verdiend in België en gewerkt met o.a.  Zap Mama, Clouseau, Natalia en Will Tura. Ze schreef voor deze en vele andere artiesten. Drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan!  Ingrid heeft haar eigen (zang)studio in Vlaanderen en is actief als zangcoach voor The Voice.

Interview met publiek

Trailer voorstelling

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment