Manuela is de drijvende kracht achter het management en boekingsbureau nelaMusic Agency. Zij is onderaan de ladder begonnen en heeft inmiddels een uitstekend overzicht op haar vakgebied.

Na een carrière van 26 jaar als directiesecretaresse bij de ABN AMRO Bank maakte zij een move naar het managen en boeken van artiesten.

Zij begon met het managen en begeleiden van haar dochter Daisy Correia. In de periode dat Daisy pop zong, werkte Manuela samen met diverse experts in de Nederlandse pop scene zoals Menno Timmerman. Zij volgde de opleiding management voor artiesten en Europese management aan de Rock Academie in Tilburg. Nadat Daisy in 2008 besloot de pop in te ruilen voor de fado, bouwde Manuela een netwerk in de Portugese fadoscene op. Ze kent de grote players in Portugal en Nederland en werkt met hen samen.

Sindsdien werkt zij met de jonge veelbelovende fadozangeres Daisy Correia  (inter-)nationaal samen aan haar theaterproducties en is de producent van haar albums: Este meu fado, Fado do Norte en Uma casa Portuguesa. 

In 2013 breidde zij nelaMusic uit met het boeken van andere (inter-)nationale artiesten.

Aan de PR, die nelaMusic voor alle door haar geboekte optredens verzorgt, wordt veel aandacht besteed. Theaters en bedrijven werken graag hiervoor met nelaMusic samen.

Manuela organiseert evenementen en promoot wereldmuziek, in het bijzonder de Portugese fado waar ze lezingen over geeft. Daarnaast geeft ze ook lezingen over wat haar vakgebied inhoudt o.a. op conservatoria.

Beginnende artiesten kloppen bij haar aan voor advies m.b.t. hun carrière en over de muziekbusiness. Door de jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk kan zij hen door haar advies een duw in de goede richting geven. Zij is immers ook onderaan de ladder begonnen en heeft alle treden moeten beklimmen.

NelaMusic staat open voor samenwerkingsverbanden. Vanaf 2017-2018 werkt ze  samen met Your Music Agency.

Interesse om met nelaMusic samen te werken? Mail of bel en wie weet kunnen we elkaar versterken.

Agenda