Manuela is de drijvende kracht achter het management en boekingsbureau nelaMusic Agency. Zij is onderaan de ladder begonnen en heeft inmiddels een uitstekend overzicht op haar vakgebied.

Na een carrière van 26 jaar als directiesecretaresse bij de ABN AMRO Bank maakte zij een move naar het managen en boeken van artiesten.

Zij begon met het managen en begeleiden van haar dochter Daisy Correia. In de periode dat Daisy pop zong, werkte Manuela samen met diverse experts in de Nederlandse pop scene zoals Menno Timmerman. Zij volgde de opleiding management voor artiesten en Europese management aan de Rock Academie in Tilburg. Nadat Daisy in 2008 besloot de pop in te ruilen voor de fado, bouwde Manuela een netwerk in de Portugese fadoscene op. Ze kent de grote players in Portugal en Nederland en werkt met hen samen.

Sindsdien werkt zij met de jonge veelbelovende fadozangeres Daisy Correia  (inter-)nationaal samen aan haar theaterproducties en is de producent van haar albums: Este meu fado, Fado do Norte en Uma casa Portuguesa. 

In 2013 breidde zij nelaMusic uit met het boeken van andere (inter-)nationale artiesten.

Aan de PR, die nelaMusic voor alle door haar geboekte optredens verzorgt, wordt veel aandacht besteed. Theaters en bedrijven werken graag hiervoor met nelaMusic samen.

Manuela organiseert evenementen en promoot wereldmuziek, in het bijzonder de Portugese fado waar ze lezingen over geeft. Daarnaast geeft ze ook lezingen over wat haar vakgebied inhoudt o.a. op conservatoria.

Beginnende artiesten kloppen bij haar aan voor advies m.b.t. hun carrière en over de muziekbusiness. Door de jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk kan zij hen door haar advies een duw in de goede richting geven. Zij is immers ook onderaan de ladder begonnen en heeft alle treden moeten beklimmen.

NelaMusic staat open voor samenwerkingsverbanden. Vanaf 2017-2018 werkt ze  samen met Your Music Agency en Tornado Concerts. Hierdoor worden vele inter-/nationale artiesten door haar in de Nederlandse theaters geboekt

Interesse om met nelaMusic samen te werken? Mail of bel en wie weet kunnen we elkaar versterken.

Agenda

Kees Vriend -Schouwburg Het Park Hoorn

Westerdijk 4
Hoorn
20:30 uur

Nederland leerde Kees Vriend kennen door zijn prachtige cover ‘Ik Betaal’ van Ramses Shaffy op een verzamelalbum met o.a. BLØF en The Scene. Over zijn kersthit ‘Jou met Kerstmis’ was 3FM DJ Giel Beelen lovend. Tijd dus voor een eigen EP én theatertour voor deze rasechte West-Fries!

Kees Vriend -Zinin Nijverdal

Willem Alexanderstraat 7
Nijverdal
20:15 uur

Een soort artiestendag met onbekend en opkomend talent. Het programma bestaat uit De Meisjes met de wijsjes, Pieter Verelst en Kees Vriend.
Kees Vriend zingt Nederlandstalige pop folk. Soms fijnzinnig, dan weer schurend en onstuimig. Kees zingt over vriendschappen die gaan, liefdes die blijven en mensen die stilstaan.

Daisy Correia -Kijken Kijken Kopen, Alkmaar

Centrum Alkmaar
Aanvang Concerten: 20:30 uur
Toegang: Vrij

Maak je klaar voor de vierde editie van Kijken, Kijken, Kopen! Op zondag 6 mei zullen vele theateracts de binnenstad van Alkmaar weer even veranderen in één groot podium. Bezoek de leukste winkels van Alkmaar, ontdek nieuw talent en kom kijken, kijken, kopen! Daisy

PianoWandeling Edam

Tijdens het feestelijke voorprogramma in de Grote Kerk vanaf 12.30 – 13.15 uur zullen Daisy Correia (fadozangeres), Frank Keijzer (piano) en António Costa (Portugese gitaar) optreden. Slenterend door de historische en pittoreske stad Edam wordt u vergezeld door afwisselende pianoklanken. Ergens stil blijven staan om daar de hele uitvoering bij te wonen, dan weer door naar het volgende huis of locatie om…

Lees verder!

Daisy Correia -Lindegracht concerten Alkmaar

Aanvang Concerten: 20:30 uur Toegang: Vrij Locatie: Concertbrug bij Grand Café Het Gulden Vlies, hoek Lindegracht/Koorstraat in Alkmaar. Bij slechte weersvooruitzichten wordt uitgeweken naar de Grote St. Laurenskerk.  Omdat hier de toeschouwerscapaciteit beperkter is, moeten plaatsbewijzen (€ 5) worden uitgegeven.  Indien het concert niet buiten plaatsvindt, melden wij dit uiterlijk de maandagavond vóór het concert…

Lees verder!